Voimmeko auttaa?
×

Tarinoita yhteistyöstä

Business Mill on ollut monen idean raakileen kehittäjänä ja tukena kasvussa yhdessä yrittäjän kanssa. Tutustu tarinoihin menestyksen takana alta tai lue lisää Business Millin toiminnasta Usein kysytyt kysymykset -osiossa.

Yritystarina_Vesratio_Henkaus_Antin lisäykset.jpg

Paikalliset yrittäjät ja kansainväliset opiskelijat kohtasivat Business Millin avulla

Business Mill toi yhteen paikalliset yrittäjät ja kansainväliset opiskelijat, josta syntyi työllistävä ja maailmantason huipputeknologiaa kehittävä yritys.
dyp-1.jpg

Business Mill auttoi DYP Internationalia liiketoiminnan skaalaamisessa

Vesa Eskelinen: " Halusin skaalata oman liiketoimintani ja tuoda markkinoille uuden applikaation." Business Mill auttoi häntä löytämään oikeat resurssit, jotka ovat auttaneet yrittäjää sovelluksen kehittämisessä.
Business-Mill-case-Suomen-epidemiapuhdistus.jpg

Sparrauksen avulla uskoa tekemiseen

Keväästä 2019 lähtien yrityksen tuore toimitusjohtaja Sampo Holm on käynyt uuden palvelukonseptin kanssa sparrattavana Business Millissä. ”Uusien ajatusten ja ideoiden sparraaminen on ”must-juttu aloittavalle yrittäjälle.”
Business-Mill-case-Rokka-Knives_0.jpg

Kaverihanke laitettiin oikeille raiteille

Rokka Knives Oy:n Juho Voutilainen kannustaa kaikkia ”kohtuu vakavia ja selkeästi isoja kasvutavoitteita” omaavia yrittäjiä ottamaan yhteyttä aikaisessa vaiheessa Business Milliin.
Business-Mill-case-Anne-Repo.jpg

Pienen idean suuri potentiaali

Anne on saanut ideansa ympärille Business Millin kautta muun muassa väylän Skinnarilan kampuksen osaajiin, innostavaa sparrausta sekä ohjeet rahoitushakuihin.