Voimmeko auttaa?
×

Tarinoita yhteistyöstä

Business Mill on ollut monen idean raakileen kehittäjänä ja tukena kasvussa yhdessä yrittäjän kanssa. Tutustu tarinoihin menestyksen takana alta tai lue lisää Business Millin toiminnasta Usein kysytyt kysymykset -osiossa.

Henkauksen pojat ja paikalliset yrittäjät suunnittelutöissä

Paikalliset yrittäjät ja kansainväliset opiskelijat kohtasivat Business Millin avulla

Business Mill toi yhteen paikalliset yrittäjät ja kansainväliset opiskelijat, josta syntyi työllistävä ja maailmantason huipputeknologiaa kehittävä yritys.
Vesa Eskelinen

Business Mill auttoi DYP Internationalia liiketoiminnan skaalaamisessa

Vesa Eskelinen: " Halusin skaalata oman liiketoimintani ja tuoda markkinoille uuden applikaation." Business Mill auttoi häntä löytämään oikeat resurssit, jotka ovat auttaneet yrittäjää sovelluksen kehittämisessä.
Suomen Epidemiapuhdistus Oy

Sparrauksen avulla uskoa tekemiseen

Keväästä 2019 lähtien yrityksen tuore toimitusjohtaja Sampo Holm on käynyt uuden palvelukonseptin kanssa sparrattavana Business Millissä. ”Uusien ajatusten ja ideoiden sparraaminen on ”must-juttu aloittavalle yrittäjälle.”
Rokka Knives Oy

Kaverihanke laitettiin oikeille raiteille

Rokka Knives Oy:n Juho Voutilainen kannustaa kaikkia ”kohtuu vakavia ja selkeästi isoja kasvutavoitteita” omaavia yrittäjiä ottamaan yhteyttä aikaisessa vaiheessa Business Milliin.
Anne Repo

Pienen idean suuri potentiaali

Anne on saanut ideansa ympärille Business Millin kautta muun muassa väylän Skinnarilan kampuksen osaajiin, innostavaa sparrausta sekä ohjeet rahoitushakuihin.