Ideasta yritykseksi kahvikupin äärellä?

16.2.2021
kahvikampanja

Varaa sparrausaika Business Millin asiantuntijan kanssa ja saat kahvikoodin. Kampanjan tarkoituksena on tuoda Business Millin toimintaa esiin matalan kynnyksen palveluna; kaikki ovat tervetulleita juttelemaan, vaikka vain pienenkin ajatuksen kanssa!

Business Millin yhtenä tärkeänä tehtävänä on myötävaikuttaa uusien yritysten syntymiseen Etelä-Karjalan alueelle. Monesti yritys tai liikeidea on alussa vain pieni ja epämääräinen ajatus, joka oikeanlaisella tuella ja sparrauksella voi kehittyä ihan oikeaksi liiketoiminnaksi. Näitä alussa olevia ideoita pyrimme nyt löytämään ja tarjoamme mahdollisuuden päästä juttelemaan ja kehittämään ajatusta eteenpäin kahvikupin äärellä!

Ideastasi voi muovautua pikaisellakin aikataululla toteuttamiskelpoinen. Esimerkiksi tällä hetkellä on haku IDEARACE-liikeideakilpailuun, jossa on kilpailuluokat sekä opiskelijoille että maakunnan yksityishenkilöille ja yrityksille.

Onko sinulla idea? Ota yhteyttä Business Milliin ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden keskustella asiantuntijan kanssa sekä 4 euron arvoisen kahvikoodin LUT-yliopiston Street Cafeen! Tapaamiset voidaan toteuttaa etänä Teamsin välityksellä tai myös kasvokkain kampuksella.

Kaisa Vainikka

p. 040 683 8290

kaisa.vainikka@lab.fi

 

Tiia Puolakka

p. 050 533 9793

tiia.puolakka@lab.fi

 

Eero Seppälä

p. 040 828 9410

eero.seppala@lab.fi