Voimmeko auttaa?
×
DYP International Oy

Business Mill auttoi DYP Internationalia liiketoiminnan skaalaamisessa

11.3.2020 Kasvu

DYP International Oy:n perustaja Vesa Eskelinen tarvitsi apua liiketoimintansa skaalaamiseen ja uuden applikaation tuomiseen markkinoille. Business Millin kautta ovia avautui kampuksen opiskelijoihin ja henkilökuntaan, joiden kanssa alkoi yhteistyö liiketoiminnan kehittämiseksi.

Yritystarina: DYP International Oy

 

Eskelinen toimii yrittäjänä DYP International Oy:ssä, jonka hän perusti vuonna 2014. Hänen päätoimialansa on liiketoiminnan konsultointi ja tehtävänään on auttaa asiakkaitaan pääsääntöisesti liike- sekä hankintatoimen kehityksessä. 

-Olen toiminut kansainvälisessä kaupassa sekä johtotehtävissä yli kaksikymmentä vuotta ja sinä aikana olen työskennellyt yrityksissä, jotka toimivat eri kulttuureissa esimerkiksi Aasiassa, Amerikassa sekä Euroopassa, kertoo Eskelinen.  

Eskelinen asuu nykyään yrittäjävaimonsa kanssa Lappeenrannassa, jonne he muuttivat kaksi vuotta sitten asumaan.

Business Mill auttoi löytämään oikeat resurssit kampukselta  

Eskelinen otti yhteyttä Business Milliin, koska halusi skaalata omaa liiketoimintaansa ja tuoda markkinoille uuden kustannuslaskenta-applikaation. 

-Yhteistyö Business Millin kanssa lähti nopeasti liikkeelle ja tapasimme pari kertaa, jolloin sain tukea muun muassa liiketoiminta-ajatuksen sparraukseen, muistelee Eskelinen. 

Tapaamisten yhteydessä mietittiin, millaisia resursseja olisi käytettävissä, josta keskustelu ohjautui nykyiseen LAB-ammattikorkeakouluun. Ammattikorkeakoulun puolelta löytyi kiinnostuneita opiskelijoita ja henkilökuntaa tekemään yhteistyötä yrityksen kanssa. 

”Yhteistyö Business Millin kanssa on ollut asiallista, asiantuntevaa ja erittäin mutkatonta. Yhteistyö myös opiskelijoiden ja muiden resurssien kanssa on ollut mielenkiintoista ja varmasti opettavaista molemmin puolin." 

Eskelinen suosittelee Business Millin palveluita lämpimästi sekä uusille että jo vakiintuneille yrityksille, jotka haluavat kehittää toimintaansa tai kasvaa markkinoilla.  

-Yhteistyö tulevaisuudessa tulee vielä mahdollisesti jatkumaan Business Millin kanssa, ja nykyisen projektin osalta yhteistyö jatkuu seuraavana vuonnakin, toteaa Eskelinen.

Tutustu yritykseen lisää: http://www.dypint.com/fi/etusivu/