Voimmeko auttaa?
×

Ketterä luottokaveri yrityksellesi

Olemme mukana tukemassa yritystäsi sen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Me emme pompottele, vaan otamme ronskisti kopin ja ohjaamme sinut ja yrityksesi oikeaan suuntaan. Ota rohkeasti yhteyttä, me vastaamme!

Business Mill tapaaminen

Business Mill – Yhdistävä avaintekijä

Business Mill tarjoaa maksutta kasvuhaluisille yrityksille asiantuntijapalveluita, tukea ja neuvoja. Uuden ajan yrityshautomo, jolta saa ennen kaikkea käytännön tukea kasvuun ja menestykseen. Palveluitamme voivat hyödyntää kaikki kasvuhaluiset eteläkarjalalaiset yritykset, kampuksen opiskelijat ja henkilökunta. Tutustu toimintaamme tarkemmin Usein kysytyt kysymykset -osiossa. Tuo meille idea, ongelma tai haaste – nostetaan yhdessä yrityksesi menestykseen!

Tutustu meihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Emma Latvala
Emma Latvala
Head of Business Mill

Työntekijät ovat yrityksen suurin voimavara. Niistä on pidettävä huolta jos mielii tulosta

Olen kokonaisuuksien hahmottaja jolla on rohkeus kokeilla uutta. Huomioin kuitenkin ihmiset ja inhimillisyyden toiminnassani ja siksi vahvuuksiini kuuluukin kuuntelu. Kun yrittäjä tunnistaa taloudelliset tunnusluvut ja osaa tulkita niitä oikein, on kehittämisessä rajana vain luovuus. Ole rohkeasti yhteydessä jos haluat sparrailla villeissäkin ajatuksissa, katsotaan yhdessä kokonaisuus kuntoon.

Jätä yhteydenottopyyntö

Eero Seppälä
Eero Seppälä
Senior Business Advisor

Näkemyksellistä neuvontaa kokemuksen terästämänä, tulosta unohtamatta

Olen yritystoiminnan moniottelija, jolla on kokemusta myös useasta eri maasta ja markkinasta. Kokemus tuo näkemystä, ymmärrystä ja tarvittaessa rohkeutta luoviinkin ratkaisuihin. Uskallatko unelmoida; jopa mahdottomia? Uskallatko laittaa itsesi likoon? Ota yhteyttä, niin käynnistetään yhdessä unohtumaton matka kohti unelmaasi!

Jätä yhteydenottopyyntö

Positiivinen innostaja tukenasi ideoiden eteenpäin viemisessä

Kannustan innostavalla otteella koko Skinnarilan kampuksen opiskelijoita sekä henkilökuntaa viemään liikeideoita eteenpäin. Keskustellaan yhdessä ideoistasi ja mahdollisuuksistasi. Entisenä markkinoinnin tiimiyrittäjänä myynnillisyys ja oikeiden reitinvalintojen tekeminen ovat minulle tärkeissä rooleissa – ota rohkeasti yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Mika Tonder
Mika Tonder
Lehtori, yritysagentti

Yrittäjähenkinen kehittäjä

Autan yrityksiä kehittämään liiketoimintaa mahdollistamalla Skinnarilan kampuksen asiantuntijuuden ja resurssit yritysten käyttöön.  Minulla on yrittäjätausta ja tälläkin hetkellä toimin yrittäjänä lehtorin työn ohella. Haluan parantaa johtamista, tukea yrittäjyyttä ja kehittää liiketoimintaa inhimillisellä otteella.

Jätä yhteydenottopyyntö

Vesa Punkka tulossa yritykseesi
Vesa Punkka
Kasvuyritysagentti

Mukana yrityksen kasvupolulla - luon yrityksellesi ohjelman menestykselliseen kasvuun

Moninaiset työtehtäväni ovat tutustuttaneet minut laajasti Etelä-Karjalaan ja maakunnan yrityksiin. Tulen mielelläni vierailemaan yrityksessäsi ja voimme yhdessä miettiä tarpeitasi yrityksesi kehittämiseen tai pöytälaatikkosi innovaatioon.

Maakunta tarvitsee kehittyviä yrityksiä, pyydä käymään ja suunnitellaan yhdessä sinun yrityksesi matka.

Jätä yhteydenottopyyntö

Järjestelmällinen tukipilari ja sparraaja

Toimin Kaisan työparina Business Millin taustajoukoissa ja opiskelijarajapinnassa.

Kokemusta olen kerännyt mm. taloushallinnon, data-analytiikan, B2B asiakastuen ja franchise-yrittäjyyden parissa. Jos kaipaat sparraustukea tai tukea edellä mainittuihin asioihin - ota yhteyttä!