Voimmeko auttaa?
×

Toimintamme koronavirusepidemian aikana

18.3.2020

Palvelumme jatkuu toistaiseksi viranomaisten antamat ohjeet huomioiden. Tämä tarkoittaa, että tarjoamme tällä hetkellä ensisijaisesti etä- ja puhelinneuvontaa. Sovitut kasvokkain tapahtuvat tapaamiset toteutuvat ellei muuta ole sovittu. 

 

Toimitaan varoen:

Henkilökohtaisissa neuvontatapaamisissa kiinnitämme huomiota seuraaviin seikkoihin:

  1. Pyydämme asiakkaita pesemään kädet heidän tullessaan kasvokkain tapahtuvaan palaveriin ja pesemme itse kätemme ennen ja jälkeen jokaista asiakastapaamista ja aina, kun tulemme ulkoa toimistolle.
  2. Emme kättele.
  3. Pidämme neuvonnan aikana vähintään metrin etäisyyttä asiakkaan ja neuvojan välillä.

Älä tule flunssaisena tapaamiseen

Flunssaisia tai oirehtivia asiakkaita emme ota vastaan. Emme myöskään tule töihin tai tapaamisiin, jos meillä on itsellämme pieniäkin oireita, kuten flunssaa, päänsärkyä tai lihaskipuja.

Tällaisessa tapauksessa

  1. Perumme kasvokkain tapahtuvan tapaamisen.
  2. Pyrimme järjestämään etä- tai puhelinneuvonnan.
  3. Sovimme neuvontatapaamiselle uuden ajan ja/tai menettelytavat

Suomen Yrittäjät ovat koostaneet myös hyvän kokoajan päivittyvän koronatietopaketin yrityksille. Esimerkiksi ELY, verottaja ja Finnvera ovat sitoutuneet joustamaan tässä tilanteessa. Lomautuksista ohjeet ja lisätietoa löydät täältä: https://www.tyosuojelu.fi/tyosuhde/lomautus

Demo Day -tapahtuma on peruttu ja liikeideakilpailun finaalia siirretään. Pitch It -liikeideakilpalun finalisteille tiedotetaan finaalin järjestämisestä erikseen.