Voimmeko auttaa?
×

Tietosuoja

29.11.2019

Haluamme pitää antamistasi henkilötiedoista hyvää huolta. Aivan kuten asiakkaistammekin.

Business Mill palveluja koskevat henkilötietojen suojaperiaatteet

Business Mill on Lappeenrannassa toimiva eteläkarjalaisille yrityksille ja yksityishenkilöille tarkoitettu hautomopalvelu ja olemme osa LAB ammattikorkeakoulua. Business Mill Lappeenrannassa toimivan yksikön osalta on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattaa toiminnassaan tietosuoja- ja muita lakeja sekä hyviä tietosuojakäytäntöjä tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti. Tämä tietosuojalauseke kuvaa Business Millin henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat käytännöt. ”Henkilötieto” tarkoittaa tietoa, joka on yhdistettävissä tiettyyn henkilöön.

Tätä tietosuojalauseketta sovelletaan, kun Business Mill on rekisterinpitäjä ja kun viittaamme tämän tietosuojalausekkeen soveltumiseen Business Millin palvelujen käytön yhteydessä. Voimme antaa tietosuojaan liittyviä lisätietoja myös yksittäisen palvelun, sivuston tai sovelluksen yhteydessä.

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on Business Millin palvelujen käyttäminen, käyttäjän muu asiallinen yhteys palveluihimme tai käyttäjän suostumus. Myös asentamasi Business Millin julkaisemat sovellukset voivat käsitellä henkilötietojasi.

Business Millin palveluja voidaan tarjota eri laitealustoilla ja palvelut voivat sisältää linkkejä tai pääsyn muiden toimijoiden sivustoille tai palveluihin. Business Millin tarjoamia palveluja on mahdollista käyttää esimerkiksi mobiililaitteella tai kolmannen osapuolen sovelluksella, joilla on omat ja itsenäiset tietosuojakäytäntönsä ja käyttöehtonsa. Suosittelemme, että tutustut huolellisesti tällaisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöihin ja käyttöehtoihin. Business Mill ei vastaa kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä tai käyttöehdoista.

Miksi käsittelemme henkilötietoja?

Käsittelemme henkilötietojasi alla määriteltyihin yhteen tai useampiin tarkoituksiin liittyen.

1. Palvelujen tarjoaminen

Henkilötietojasi voidaan käyttää Business Millin palveluiden toteuttamiseen, käyttäjän tunnistamiseen ja tehdäksemme Business Millin palveluista henkilökohtaisempia, vuorovaikutteisempia ja käyttäjäystävällisempiä, esimerkiksi mahdollistamalla Business Millin palvelujen käytön eri laitteillasi, antamalla sinulle suosituksia mahdollisesti kiinnostavista sisällöistä ja näyttämällä sinulle kohdennettuja sisältöjä palveluissamme. Henkilötietojasi voidaan käyttää myös pyyntöihisi ja kysymyksiisi vastaamiseen, tekemiesi valintojen toteuttamiseen ja muiden vastaavien tehtävien täyttämiseen, tietoturvasta huolehtimiseen sekä palveluiden väärinkäytösten ehkäisyyn.

2. Palvelujen kehittäminen

Henkilötietojasi voidaan käyttää Business Millin palveluiden kehittämiseen ja käyttökokemuksen parantamiseen. Henkilötietojasi voidaan käyttää Business Millin palveluihin ja sisältöihin liittyviin kyselyihin ja tutkimuksiin sekä yleisötutkimukseen liittyvien tavoittavuus- ja käyttöanalyysien suorittamiseen. Voimme yhdistää eri palvelujen ja sovellusten yhteydessä kerättyjä tietoja siltä osin, kuin tiedot on kerätty samaan käyttötarkoitukseen ja voimme tehdä tilastoja palvelujen ja sovellusten kehittämisen edellyttämässä laajuudessa.

3. Markkinointi ja asiakasviestintä

Henkilötietojasi voidaan käyttää Business Millin palvelujen markkinointiin ja asiakasviestintään, esimerkiksi lähettääksemme sinulle palvelujamme koskevia ilmoituksia ja ollaksemme yhteydessä sinuun asiakaspalveluun tai palveluihimme liittyvissä asioissa.

Kaikissa käyttötapauksissa pyrimme pitämään yksilöivien henkilötietojen keräämisen minimissä.

Miten käytämme evästeitä?

Business Mill käyttää evästeitä, web beaconeita ja muita vastaavia menetelmiä Business Millin sivustojen ja palvelujen tarjoamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä sisältöjen ja viestinnän kohdentamiseen. Sivuillamme voi olla myös muita kolmansien osapuolten komponentteja esimerkiksi yhteisöpalveluihin liittyen.

Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on lain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä tietoja olemme sinusta keränneet. Sinulla on myös oikeus vaatia virheellisen, puutteellisen, tarpeettoman tai vanhentuneen henkilötiedon korjaamista tai poistamista.

Voit myös kieltää Business Milliä käyttämästä itseäsi koskevia tietoja suoramarkkinointia sekä asiakastyytyväisyys- ja muita tutkimuksia varten. Voimme kuitenkin edelleen lähettää sinulle palvelujamme koskevia ilmoituksia, esimerkiksi tietoja muutoksista tai palveluiden vika- ja häiriötilantilanteista.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Kuka on rekisterinpitäjä ja mihin voin ottaa yhteyttä?

Henkilötietojesi rekisterinpitäjänä toimii LAB ammattikorkeakoulu Oy, osoitteessa Yliopistonkatu 36, 53850 Lappeenranta. Business Mill Lappeenrannan rekisterin ylläpitäjän yhteystiedot ovat:

Kehittämispäällikkö Mikko Ojapelto
LAB ammattikorkeakoulu, Yliopistonkatu 36, 53850 Lappeenranta
mikko.ojapelto@lab.fi
050 5121 853

Yksityisyydensuojaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä LAB ammattikorkeakoulun tietoturvasta vastaavaan Lakimies Anne Himankaan.

Lakimies Anne Himanka
PL 20, 53851 Lappeenranta
servicedesk@lab.fi 
029 446 2111 (vaihde)