Voimmeko auttaa?
×

Opiskelijoille tarjolla alkuvaiheen rahoitusta jopa 5 000 euroa

20.1.2022
Rahoitusmahdollisuus opiskelijoille

Oletko LAB-ammattikorkeakoulun opiskelija tai onko tiimissänne vähintään yksi LABin opiskelija Lappeenrannan kampukselta?

Nyt teillä on taas mahdollisuus hakea rahoitusta yritysidean eteenpäin viemiseksi. Rahoituksella pyritään helpottamaan tuote-ja palveluideoiden kokeiluja ja prototyyppien valmistusta. Rahoitus on osa Yrittäjäksi Otsakorven tuella -projektia.

Jos olette hakemassa rahoitusta ensimmäistä kertaa, sisällytä hakemukseen vähintään seuraavat asiat:

  • idean peruskuvaus
  • projektisuunnitelma rahoituksen käytöstä: selkeä idea liikeidean kehityksestä rahoituksen turvin - rahoituksella on tarkoitus tukea markkinatestausta ja asiakkuuksien hankintaa

Ensimmäisellä kierroksella rahaa voi hakea 1000-2000 euroa riippuen suunnitelmaan sisällytetyistä, hyvin perustelluista kuluista.

Jos olette hakemassa lisärahoitusta, hakemus tulee olla samansisältöinen, mutta siihen sisällytetään aikaisemmat tulokset ja niiden perusteella tarvittava lisäsatsaus kehitystyöhön. Toisella kierroksella rahaa voi hakea 1500-3000 euroa.

Rahoitusta voi hakea myös kolmannen kerran, mutta siinä tapauksessa perustelut täytyy olla jo hyvin vahvat ja toiminta on laajenemassa jo opiskeluiden ulkopuolelle. Kolmannella kierroksella rahoitusta myönnetään max. 5 000 euroa.

 

Lisätietopyynnöt ja hakemukset Kaisalle osoitteeseen kaisa.vainikka@lab.fi viimeistään 31.1.2022.

Hakemukset käsittelee LABin ja Business Millin henkilöstöstä koostuva raati. Käsittelyaika on n. kaksi viikkoa.