Voimmeko auttaa?
×

Idearaceen osallistuminen auttoi terävöittämään liikeideaa

19.2.2021
Toteuta unelmasi ja osallistu kilpailuun. Idearace

Keväällä järjestettävä liikeideakilpailu IDEARACE hakee mukaan ideoita Etelä-Karjalan alueelta. Viime vuonna finaaliin päässyt tiimi Oy ProTCorb Ab kokee saaneensa hyötyä kilpailuun osallistumisesta.

Keväällä 2020 IDEARACEn kaikille Etelä-Karjalaisille yksityishenkilöille ja yrityksille avoimessa Pitch It-luokassa kisasi viisi tiimiä. Mukana ollut ProTCorb on kilpailun jälkeen edennyt hyvää vauhtia liikeideansa parissa ja jäänyt myös Business Millin asiakkaaksi.

ProTCorbin Matti Mursu kertoo vuoden takaiseen kisaan osallistumisen olleen hyvä kokemus ja hyödyksi yritykselle, vaikka kilpailusta voittoa ei tullutkaan. Suurimman hyödyn he kokevat saaneensa idean terävöitymisen suhteen: liikeidean pitchaukseen valmistautuessa joutui miettimään tarkemmin omaa viestiä ja kohderyhmää. Business Millin sparrauksen avulla tiimi koki saaneensa hyvät eväät ydinviestin kirkastamiseen.

Lue lisää viime vuoden tiimeistä

Onko sinulla idea? Hae mukaan tämän kevään kilpailuun!

IDEARACE-liikeideakilpailun hakuaika on nyt käynnissä ja mukaan kaivataan ideoita koko Etelä-Karjalan alueelta. Yksityishenkilö tai yrittäjä, hae mukaan kilpailun Pitch It-luokkaan ja saa hyvä alkusysäys uuden liiketoiminnan kehittämiseen!

Lisää kilpailusta idearace.fi -sivustolla. Opiskelijaluokka Forwardin ja kaikille avoimen Pitch It-luokan haku on auki 7.3.2021 saakka.