Voimmeko auttaa?
×

Business Millin joulutervehdys 2022

20.12.2022
BM tonttutiimi 2022

Vuosi 2022 on ollut hyvin työntäyteinen ja paljon on ehtinyt tapahtua. Tapahtumista isoimpina ponnistuksina voidaan mainita Kampuksen avoimet ovet ja IDEARACE -liikeideakilpailu huhtikuussa sekä Skinnarilan Yritysmarkkinat ja Open House Tour marraskuussa. Tiimissämme isoin muutos tapahtui syksyllä, kun Emma hyppäsi Mikon saappaisiin. Emma kommentoi uutta pestiä seuraavasti:

"Villasukkien kanssa saappaat sopii hyvin jalkaan. Syksyn aikana on suunniteltu ensi vuodelle paljon mukavia juttuja.

 

Haluaisin muistuttaa, että ei ole niin pientä asiaa tai villiä ideaa jota ei kannattaisi sparrailla meidän Business Mill tiimin kanssa!"

Opiskelijaideoiden- ja yritysten määrä on kasvanut ilahduttavaa vauhtia. LUTESin merkitys kasvussa on ollut merkittävä. Lisäksi tiimeille, joissa on mukana LABin Lappeenrannan kampuksen opiskelija, on pienimuotoista rahallista tukea saatavilla edelleen Otsakorven säätiön myöntämän Kv-yrittäjäksi Otsakorven tuella - projektin kautta.

Myös oppilaitosyhteistyön määrä ja syntyneiden startupien määrä on ollut vuonna 2022 kasvussa. Olemme olleet mukana 20 uuden liiketoimintakonseptin luomisessa ja 15 uuden yrityksen perustamisessa. Kaikista asiakkaistamme 50% on pystynyt jollakin tapaa hyödyntämään LUT/LAB asiantuntemusta. Esimerkkivideoita ja tarinoita julkaistaan tammikuussa 2023!

Open House Tour BM

Osa tiimistämme lomailee hetken ajan. Ydintiimimme loma-ajat näet tästä:

Eero: 27.12., 30.12., 2.1.-5.1.

Vesa: 27.12.-30.12.

Kaisa: 22.12.-30.12.

Emma on tavoitettavissa myös joulun välipäivinä. Tiimin yhteystiedot löydät täältä ja meille voi laittaa myös viestiä osoitteeseen businessmill@lab.fi.

Joulun välipäivinä on hyvä miettiä ja valmistautua kevään liikeideakilpailuun. Nyt on aika kaivaa ne lipastoon jääneet, toteuttamiskelpoiset ideat. IDEARACE järjestetään yhdessä LUTESin (LUT Entrepreneurship Society ry) kanssa. Hakuaika alkaa 13.helmikuuta ja kestää maaliskuun puoleen väliin. Tarkemmat hakuohjeet ja kilpailun sisällön kerromme heti alkuvuodesta, joten kannattaa pysyä kuulolla! Kilpailu huipentuu näyttävään finaalitilaisuuteen huhtikuun alkupuolella!

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhaisaa joulunaikaa ja menestystä vuoteen 2023!