Voimmeko auttaa?
×

Business Millin joulutervehdys

21.12.2021
BM tonttuinen koko tiimi kuvassa

Vuosi on mennyt taas nopeasti. Syksy on ollut työntäyteinen ja tuonut paljon uutta. Tiimimme on vahvistunut esimerkiksi kolmella LUTin ja LABin opiskelijalla. He ovat tuoneet tiimiimme tuoretta näkemystä tuotantotalouden, ympäristötekniikan sekä markkinoinnin aloilta. Tiimin avulla myös opiskelijarajapinta vahvistuu. 

Yrittäjyyteen liittyvät palvelut ovat keskittyneet ja kehittyneet Skinnarilan kampuksella huimaa vauhtia. Muutimme elokuussa uusiin tiloihin ja nyt samasta kerroksesta löytyy myös Lutesin Parvi co-working tila. Tämän myötä luonnollinen vuorovaikutus opiskelijoiden kanssa on lisääntynyt huomattavasti. Lokakuussa Lutesin järjestämä Open House -tapahtuma oli menestys. Tapahtumassa opiskelijat tutustuivat kampuksen eri yrittäjyystoimijoihin keräten leimoja passiin. Tapahtuma sai paljon positiivista palautetta opiskelijoilta ja tulee saamaan jatkoa vuosittain. Meidän toimistolla vieraili noin 100 opiskelijaa. Tällaisia tapahtumia voidaan mahdollisesti suunnitella myös kampuksen ulkopuolisille vierailijoille.

Tervetuloa vierailemaan toimistollemme. Business Millin uuden toimiston löydät tilasta 1432, kerros TEK-loungesta/Street Cafesta ylöspäin (osoite Yliopistonkatu 34).

 

BM toimiston sijainti

 

Osa tiimistämme lomailee hetken ajan. Ydintiimimme loma-ajat näet tästä:

Eero: 27.12-31.12.

Vesa: 27.12.-31.12. ja 7.1.

Ville: 20.12.-3.1.

Kaisa: 22.12.-7.1.

Mikko  on tavoitettavissa myös joulun välipäivinä. Tiimin yhteystiedot löydät täältä ja meille voi laittaa myös viestiä osoitteeseen businessmill@lab.fi.

Joulun välipäivinä on hyvä miettiä ja valmistautua kevään liikeideakilpailuun. Nyt on aika kaivaa ne lipastoon jääneet, toteuttamiskelpoiset ideat. IDEARACE järjestetään yhdessä LUTESin (LUT Entrepreneurship Society ry) kanssa. Hakuaika alkaa ystävänpäivänä ja kestää maaliskuun loppupuolelle. Tarkemmat hakuohjeet ja kilpailun sisällön kerromme heti alkuvuodesta, joten kannattaa pysyä kuulolla! Toivomme, että pääsemme pitämään kilpailun finaalitapahtuman näyttävänä livetapahtumana. Kalenterista kannattaakin varata jo valmiiksi torstai 21.huhtikuuta!

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhaisaa joulunaikaa ja menestystä vuoteen 2022!